top of page
BANNERS 2023 (5).png

Beats Of Golf Affiliate Program

 

Beats of Golf ontwikkelde sinds 2019 een expertise in de verkoop en plaatsing van home golf simulators op maat. Na de samenwerking met de “Container Cup” en de “PGA of Belgium” zagen we dat we een verandering op de Belgische markt inzake digitale golf teweeg hadden gebracht. We wensen deze nieuwe markt verder uit te breiden en onze positie als leider op deze markt kracht bij te zetten door sterke partnerships.

 

Doelen

  1. De digitale golfmarkt aan een breed publiek bekend maken 

  2. De PGA Pro als referentiepersoon op een golfclub ondersteunen in een digitaliserende markt.

 

Specificaties

 

Een PGA professional die een klant doorverwijst naar Beats of Golf in functie van de aankoop van een home golf studio zal hiervoor een vergoeding ontvangen (na aankoop en volledige betaling van de studio door de klant). Indien de klant niet tot aankoop overgaat is er geen sprake van een vergoedingsovereenkomst tussen Beats of Golf en de PGA professional. De PGA professional kan zijn vergoeding ontvangen na het versturen van een commissie factuur aan het adres van Beats of Golf Shop BV.

De PGA of Belgium zal eveneens een vergoeding ontvangen per verkochte studio na doorverwijzing door een PGA Pro. Deze vergoeding vormt onderdeel van de jaarlijkse partnership en dient als incentive voor een actieve communicatie naar de Pro’s toe over deze partnership via de kanalen van de PGA.

 Vergoedingsspecificaties

  • Basic home golf studio (VP excl. BTW < 15.000 euro) 

respectievelijke vergoeding (excl. BTW)

  • PGA Pro: 250 euro (1)

  • Premium home golf studio (VP excl. BTW > 15.000 euro)

respectievelijke vergoeding (excl. BTW)

  • PGA Pro: 500 euro (1)

Registratie

Om gebruik te maken van het affiliatie programma dient de PGA professional zich te registreren op de website van Beats Of Golf. Wanneer een klant bij ons om een studio informeert dient deze de naam van de Pro op te geven die hem heeft doorverwezen. Indien de Pro bij ons geregistreerd staat zal hij van de commissie kunnen genieten.

(1) indien de PGA Pro vrijgesteld is van BTW dient de vergoeding zonder BTW te worden gefactureerd.

bottom of page